Special Sponsor

Sunday, April 20, 2008

keputusan peraduan 300 posting

Oklah aku nak buat pengumuman sket mengenai peraduan yang aku anjurkan, peraduan 312 posting and counting yang telah tamat pada 11 april 2008 lalu. sepanjang sebulan peraduan aku ni, tak ada satu pun penyertaan. Walaupun hadiah yang ditawarkan cukup lumayan. hampir RM300 akan diberikan kepada reader blog aku ini, cukup keciwa la aku tak de penyertaan. :(


p/s: bila duit free tak mau... takut kene tipu kot ??

2 comments:

banzig said...

pak cik nazri ko blanja aku je la 300 tu ha ha ha

umi_e said...

salam... masalahnya bukan tak mau duit free tu TAPI tak tau nak buat camna :P