Special Sponsor

Monday, July 23, 2007

Tengok TV Malaysia free

Astro terganggu akibat hujan lebat? atau siaran banyak 'noise'?
apa kata tengok je channel2 tv malaysia secara streaming melalui web
ni aku ada usha2 sket web nih '.TUNE IN'

Terdapat 8 Channel Malaysia boleh dipilih diantaranya RTM1, RTM2, TV3, NTV7, 8TV, TV9, ASTRO RIA DAN ASTRO PRIMA. Web site tue hanya support browser Internet Explorer untuk streaming live tv. Apa lagi jom tengok tv..




UPDATED: Semenjak 2 menjak ni site di atas cam tak boleh pakai je, so aku telah jumpa site lain yang keboleh percayaan streaming tv elok tak de gangguan.

Link baru :


Online Tv Malaysia Radio Streaming-RTM, RTM 1, HBO, TV3, ERA FM, HOT FM, HITZ FM, SINAR FM, ESPN




TV Blogspot


3 comments:

musnazdotnet said...

tu la, dah macam2 dah kat tenet ni leh layan tv, macam2 siaran sbnrnye ada (termasuk seluruh dunia), tp tu lah, nak layan tv kat tenet ni rasa macam bazir masa sangat... baik pegi merayau ke blog orang, ho ho :)

nazri said...

hehe time tulis blog ni hujan lebat, so tv astro x de siaran... tu yang mencarik alternatif lain tu...

tq sbb sudi singgah sini... :D

Anasta Carey said...

tengok tv di http://lihattv.com lebih asyik!, cobalah tengok, bisa di pc, android, bb, nokia, iphone, player, etc