Special Sponsor

Thursday, April 10, 2008

ElectroGlow Autobot sticker



Yehaa... bulan lepas aku order sticker ElectroGlow Autobot. stiker ni bila pasang kat punca kuasa 12V maka ia akan glow sendirinya. lawa woo...






aku dah pasang wiring kat 3rd brake kereta iswara mak aku. Hari tu aku beli 2 bijik. lagi satu stiker aku nak wiring kat kereta proton saga blm aku. cerita pasal kereta proton saga baru tu, lama betul la kne menunggu. dah masuk 2 bulan ni. loan dah settle, LOU (loan of apentah) pun dah kuar. cuma keretanya je belum kuar-kuar lagi.


lastly aku nak balas balik tag dari along armani yang telah tag kan blog aku. terima kasih daun keladi... Aku pun sekarang tengah offday 2 hari sampai hari sabtu. ahad kene keje lah. huhu...

soalannye 5 perkara kali pertama....

1. kali pertama ada emel masa darjah 4 tahun 1996 kalau x silap aku la... dan time tu emel baru ada excite.com, hotmail, yahoo.. huhu nostalgia sungguh.

2. Proton saga BLM merupakan first car aku. hoho patriotik tak aku??

3. K530i (tengok posting sebelum ini) merupakan mobile phone baru (buka 2nd hand) yang dibeli oleh aku menggunakan duit gaji. dan first phone aku yang ada memory card. aduh betapa ketinggalannye diri ini.

4. first time bawak kereta (illegally) masa tingkatan 4 time tu kereta kancil mak aku aku bawak ke simpang lima kat kawasan sawah. cuak jugak time tu tengah bln ramadhan dan malam plk tu. hehe orang terawikh aku ngelat.

5. lastly... erm apa ek.. first time gi tengok wayang cerita leftenen adnan... bukan tengok kat panggung pun. tapi kat sekolah diorang bawak projektor tu kat sana. rasa best plk tengok cerita kat screen besar.

Sekarang aku nak tag orang lain pulak... :p

1.saukii

2.sang lagenda
3.http://oittttt.blogspot.com/
4. Sfx
5. hamdi

4 comments:

---> kelat said...

uiks... yg no.3 tu sape ek... hahahaha...

oitttttttt... sape nih, hah... tetiba je tag owanggg... udoh ler lom kekenal gituuu...

hehehe... salam kenal yek...

loque said...

katne nk order autobot tue?
tlg pm kat url bwh. txh!

Rie Zarchry said...

mana beli autobot tu?
decepticon nyer ade x?
nak..nak..hu2
email aku ek
nak pasang decepticon kat kete aku
riemacho@gmail.com

kuliangga_signal said...

aku pun nak beli sticker tu..

email aku.. fadprotect@gmail.com