Special Sponsor

Sunday, September 16, 2007

Adverlets

Bagi penulis blog, Adverlets memang tidak asing lagi. Ini kerana adverlets tidak mensia-siakan blog anda begitu sahaja, sesuai dengan motto "Putting the 'bling' in 'blogging'".

So apa yang menariknya kalau blog anda meletakkan iklan adverlets ini anda berpeluang untuk mendapat iklan dan membuat duit sedikit, di samping menolong mereka yang kesusahan dengan menyiarkan iklan khidmat masyarakat pada blog/website anda. Mereka juga mengadakan peraduan setiap bulan untuk menulis sesuatu mengikut kehendak pelanggan mereka, jika kita mengambil peluang mungkin hadiah yang ditawarkan akan jadi milik anda juga.


So macam mana nak join adverlets? mudah hanya klik pada gambar di atas dan register sahaja. Untuk pengertahuan minimum pembayaran adalah RM100 so kalau dah cukup RM100 cek akan dihantar kepada anda dan dengan duit tu boleh la buat bayar bil internet. Mudah kan?








2 comments:

sebol said...

Thanks kerana lawat blog saya banyak kali.

anyway, kenapa bila baca front page, takde "Older Post" ?

nazri said...

ada je sebol..
cuma kalau guna ie x nampak menu tu jauh ke bawah... nk nampak elok guna mozilla firefox